Πανέτοιμος έδειξε ο ΠΑΟΚ τρεις ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Η ομάδα του Στέλιου Σειρεκίδη, έκανε μια καλή προπόνηση ενόψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα την Τετάρτη, και έδειξε πώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ έδειξε πως διαθέτει πλουραλισμό στην επίθεση, ενώ για ακόμη ένα ματς ο Στέλιος Σεϊρεκίδης μοίρασε αρκετά το χρόνο σε όλους τους αθλητές του, θέλοντας προφανώς να τους έχει όλους σε εγρήγορση.

Ενα ακόμη σημείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε είναι η πρώτη παρουσία στο αρχικό σχήμα του Κροάτη Γιόσιπ Κέζιτς, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις. Ήταν λογικό ο Ελληνας κόουτς του "Δικεφάλου" να χαμογελάει μετά το τέλος του ματς: «Ήμασταν καλά και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Ο Κέζιτς έδειξε θετικά δείγματα. Μπορεί να μας βοηθήσει στην περιφέρεια». Αναφορικά με το μεγάλο ματς της Τετάρτης ο Στέλιος Σειρεκίδης δήλωσε: «Και για τις δύο ομάδες θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100%, να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι ώστε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερο δυνατό πρόσωπο»

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο για Αθήνα, όπου και θα παραμείνει και μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ για αναχωρήσει για Τουρκία την Πέμπτη.