Αμφίβολος για το ματς με τον Ατρόμητο εξακολουθεί να παραμένει ο Κουλιμπαλί, ο οποίος δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ουσιαστικά και μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Ουζουνιδης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης μετρά πολλές απουσίες βασικών παικτών καθώς εκτός του Μολέντο που έκανε ράμματα στο κεφάλι στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και τους Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη που ήταν γνωστό πως αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εκτός έμεινε και ο Κουλιμπαλί.
Ο ποδοσφαιριστής ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να κάνει μόνο θεραπεία και να μην προπονηθεί και φυσικά από τη στιγμή που το ματς με τον Ατρόμητο είναι Σάββατο η παρουσία του είναι αμφίβολη. Αντίθετα ο Μολίνς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα αναμένεται να γυμναστεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη.
Να σημειώσουμε επίσης πως μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ειχε τετ-α-τετ με τον Αντρές Τσάβες ενόψει της επιστροφής του στη δράση μετά από δύο μήνες και τα λόγια – οδηγός για τη συνέχεια, αφού η παρουσία του είναι απαραίτητη. Η οδηγία του 49χρονου προπονητή προς την ιατρική ομάδα του Παναθηναϊκού πριν από περίπου 10 ημέρες, όταν ο Αργεντινός είχε αρχίσει να μπαίνει στο τελικό στάδιο της επανόδου του μετά την πολύ βαριά θλάση στη γάμπα, ήταν "…θα μπει με την ομάδα μόνο όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος ιατρικά".