Ο Γιάννης Κότσιρας ανεβαίνει, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017 το βράδυ, στη σκηνή του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.  Μαζί του η Μιρέλα Πάχου.


Ο Γιάννης Κότσιρας το χειμώνα που πέρασε, μετά από μια σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων, είδε να γνωρίζει επιτυχία και ο πρόσφατος δίσκος του «Ψεύτης Καιρός», που μας έχει ήδη χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, ανάμεσά τους το «Κάθε φορά», το “Ποιο παραμύθι να βρω” και το “Και θέλω εσένα”. 

Το καλοκαίρι, παίρνοντας στις αποσκευές του τον τελευταίο του δίσκο και έχοντας τώρα στο πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, παρουσίασε ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν έλειπαν, φυσικά, παλιότερα αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά τραγούδια..

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, φέρνει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά... το ακορντεόν της!

Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Κωστής Βήχος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα. 

Τα φώτα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.
Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο

Έναρξη: 21.30

Προπώληση εισιτηρίων:

Εκδοτήρια Μονής Λαζαριστών (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 14:00)
Σάρωθρον, Κατούνη 17, Λαδάδικα
Speaty Coffee & Press, Mεγ. Αλεξάνδρου 67, Εύοσμος
Καταστήματα Public
www.ticketservices.gr