ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 30/11/2016._ Το πρώτο δέντρο που θα στολιστεί στο Δήμο Δέλτα θα το φιλοτεχνήσουν παιδικά χεράκια στην καθιερωμένη γιορτή του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία "Παιδικά Όνειρα" Αξιού.


Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00, στην πλατεία Κυμίνων.

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Παιδικά Όνειρα», ο Δήμος Δέλτα και η Δημοτική Κοινότητα Κυμίνων. Στη γιορτή θα συμμετέχουν παιδικές χορωδίες των Δημοτικών Σχολείων Μαλγάρων και Κυμίνων ενώ τα Κάλαντα θα ψάλουν τα παιδιά του Συλλόγου Παιδικά Όνειρα.

Από την εκδήλωση δεν θα λείπουν οι λιχουδιές μιας και οι σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής των ΙΕΚ Κουφαλιών και Σίνδου θα ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα αλλά και φρέσκους λουκουμάδες που θα παρασκευάζονται επί τόπου!


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί μπαζάρ με χειροποίητες δημιουργίες εθελοντριών. Το τμήμα μουσικής του Πνευματικού Συλλόγου Ν. Μαλγάρων θα ντύσει μουσικά την εκδήλωση υπό τις οδηγίες του Αναδίμη Κωνσταντίνου ενώ ο Άι Βασίλης θα μοιράσει δώρα και γλυκά στα παιδιά που θα στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο μέχρι τις 19.00 οπότε και θα γίνει η τελετή φωταγώγησής του.