Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω ασφαλτοστρώσεων στην οδό  Πλαστήρα –και συγκεκριμένα στην λεωφορειολωρίδα- θα σημειωθούν από αύριο, από έργα του δήμου Θεσσαλονίκης.


Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από την 07.00΄ πρωινή μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (27-07-2016), της Πέμπτης (28-07-2016) και της Παρασκευής (29-07-2016), θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Νικ.Πλαστήρα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων αρχικά στο ρεύμα πορείας προς Χαριλάου και ακολούθως στο ρεύμα πορείας προς Πυλαία της οδού Νικ.Πλαστήρα, μεταξύ των οδών Νικ.Ζαρτινίδη και Αναξιμάνδρου, σε μέγιστο κάθε φορά μήκος πενήντα (50) μέτρων
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο κάθε φορά ρεύμα πορείας της οδού.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Τροχαία θα λάβει μέτρα ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν. Επίσης, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.


Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.