Χασίς από την Αλβανία στη χώρα μας έφερνε τριμελής σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, η οποία εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ηλικίας 29, 51 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κλοπή.

Οι τρεις εντοπίστηκαν χθες (22-06-2016) το μεσημέρι, στην Πτολεμαΐδα, ενώ έφερναν με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο ναρκωτικά στην Κοζάνη. Σε έρευνα που έγινε στο Ι.Χ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 832 γραμμαρίων.

Σε άλλο Ι.Χ. της σπείρας, στα σπίτια των μελών της και σε μία αγροικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη, 26 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 29 κιλών και 109 γραμμαρίων, τσιγαρλίκι, 330 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 13 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και 24 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 51χρονος, μαζί με 30χρονη συνεργό του, την 21-06-2016, έκλεψαν το πορτοφόλι 40χρονης που βρισκόταν σε καφέ της Κοζάνης.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.