Ο Γιάννης Μπουτάρης επέστρεψε... φορτσάτος από τις ΗΠΑ, συναντήθηκε με την δημοτική του ομάδα "Πρωτοβουλία" χθες το απόγευμα, τους τα ΄πε εκεί και τα ΄πε και στο ραδιόφωνο σήμερα!


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και ζήτησε, από τους δημοτικούς του συμβούλους, να ακολουθήσουν τη γραμμή "τα εν οίκω μη εν δήμω". Μάλιστα, σχετικά με τη στάση κάποιων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, που... επιτέθηκαν σε δημοτικούς συμβούλους της ίδιας παράταξης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, παραδέχτηκε: "Δεν τα λένε στην δημοτική ομάδα. Τα λένε στην τηλεόραση στο δημοτικό συμβούλιο ".

Ειδικά για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος, στις τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου κρατά αποστάσεις, ειδικά από ορισμένα θέματα, τα οποία και καταψηφίζει, τόνισε: "Ο Ζέρβας είναι εδώ και καιρό αντιπολίτευση. Αν είναι έντιμος θα πρέπει να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος", πρόσθεσε, προφανώς αγνοώντας ότι κάποιοι ψήφισαν τον εν λόγω σύμβουλο.

Τέλος, από τη θέση του "εγώ θα κάτσω κανένα δύο χρόνια και θα ΄ναι χαρά μου να ξεπεταχθούν δήμαρχοι από την Πρωτοβουλία", που είχε διατυπώσει στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην TV100 μετά την πρώτη εκλογή του, πέρασε στο: "Δεν μπορώ με τίποτα να ορίσω διάδοχο. Δαχτυλίδι δεν δίνω, είναι σαχλαμάρα"...