Μάλλον διαφορετική θα ήταν η στάση της ΝΔ στη Βουλή εάν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν στα έδρανα και δεν ταξίδευε εκείνη την ώρα από τις ΗΠΑ στην Αθήνα. Αυτό αφήνει να εννοηθεί στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Thessnews». 


Σ αυτήν μιλά για την τακτική του «ώριμου φρούτου», τη στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και στην κριτική που δέχτηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. 

"Μετά Χριστόν προφήτες μπορεί να γίνονται πολλοί. Σίγουρα ο τρόπος που η κοινή γνώμη αντιμετώπισε την αποχώρησή μας από τη Βουλή εκείνη την ημέρα, ήταν αρνητικός. Όμως, την ώρα που ελήφθη αυτή η απόφαση, έπρεπε με κάποιο τρόπο να δείξουμε τη δυσαρέσκειά μας στον εξευτελισμό του κοινοβουλίου από τον τρόπο με τον οποίον χειρίζεται το όλο  θέμα ο κ. Τσίπρας", λέει, χαρακτηριστικά για την αποχώρηση της ΝΔ.

Όσο για τον χαρακτηρισμό "καραγκιόζηδες", που απηύθυνε, υποστηρίζει: "Πρώτα απ’ όλα το «καραγκιόζης» το ανέφερα μόνο για τον Πάνο Καμμένο πριν από 2,5 χρόνια. Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναπεί. Αν το έχω ξαναπεί, είναι και πολύ επιεικές για αυτά που ζούμε στην Ελλάδα σήμερα. Όχι, δεν πρέπει να χαμηλώσω καθόλου τους τόνους. Την ώρα που η κοινωνία οδηγείται στην καταστροφή, δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τους καταστροφείς με ευγένεια.  Αυτή είναι η δική μου άποψη".

Τέλος, για τα όσα δήλωσε ο Απ. Τζιτζικώστας,για τους αντιπροέδρους, απαντά: "Έχει κάθε δικαίωμα ο κ. Τζιτζικώστας, όταν και αν γίνει Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, να επιλέξει αντιπροέδρους. Έως ότου όμως συμβεί αυτό, θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Δεν είναι ώρα για κομματική εσωστρέφεια. Είναι ώρα για ενότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.  Εγώ δεν αισθάνομαι ως αντίπαλό μου κανέναν Νεοδημοκράτη, ακόμα και εκείνον που δεν με εγκρίνει για αντιπρόεδρό του. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να στηρίξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη μεγάλη προσπάθεια να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ".