Μια ακόμη μεγάλη διάκριση απέσπασε η ΔΕΘ-Helexpo με το project του Εργοστασίου & Μουσείου Σοκολάτας, το οποίο κέρδισε το GOLD βραβείο στο διαγωνισμό Event Awards 2016, που για πρώτη χρονιά διοργάνωσε φέτος η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.

Το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας ήρθε πρώτο στην κατηγορία Brand Event, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πετυχημένη διείσδυση του εθνικού εκθεσιακού φορέα στην δημιουργία και λειτουργία θεματικών πάρκων. Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της ΔΕΘ-Helexpo ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, κ. Λάζαρος Λαζαρίδης.

Με GOLD βραβείο τιμήθηκε στην κατηγορία Καλύτερη Ομάδα-Event Team και η «Dream Workers, η «oμάδα των μεγάλων επιτυχιών», που συνεργάστηκε με την ΔΕΘ-Helexpo στην δημιουργία του Εργοστασίου & Μουσείου Σοκολάτας.

Ο διαγωνισμός Event Awards πραγματοποιείται με σκοπό την αναγνώριση της δημιουργικότητας και της φαντασίας πίσω από τις θεματικές εκδηλώσεις (events), αλλά και της νέας εποχής στην οποία εισέρχονται.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου στην Αθήνα και την παρακολούθησαν περισσότερα από 450 υψηλόβαθμα στελέχη από ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων τόσο από εταιρείες παραγωγής και διοργάνωσης events όσο και από διαφημιστικές, διευθύνσεις marketing και επικοινωνίας, προμηθευτές και brands.