Με αερόστατο είπε ότι θα ΄ρθει, με... τζιπ 4Χ4 έφθασε, τελικά, στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, στη Θεσσαλονίκη.


Ο δήμαρχος ήρθε για να συνυπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας, για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και Πολιτιστικούς Φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων». Για το σκοπό αυτό, στις 25 Μαΐου, θα ταξιδέψει και στην... Κίνα (ελπίζουμε με αεροπλάνο κι όχι με αερόστατο).

Τι έγινε, όμως, το αερόστατο του Ψινάκη; Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, όταν τον ρώτησαν, "τσακίστηκε στη... Νεοχωρούδα", σε ένα ύψωμα. Μάλιστα, νωρίτερα, είχε αναρτήσει τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Ίνσταγκραμ.



Ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε με... μπότες και φλάιτ τζακετ, βγήκε σέλφι με... τινέιτζερ που βρέθηκαν έξω από το δημαρχείο, πήρε αλά μπρατσέτα τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη κι έκανε δηλώσεις στα κανάλια, κρατώντας ο ίδιος κι ο ομόλογός του τα μικρόφωνα "επειδή... βιαζόμαστε"! Στη συνέχεια αποχώρησε, λέγοντας "πάω τον Μπουτάρη στο γραφείο του"!

Λίγο πριν την αποχώρηση, πέρασε από το δημαρχείο ο γνωστός ΠΑΟΚτσής με την τεράστια σημαία και το παπάκι και του φώναξε: "Γεια σου Ψινάκη θεέ"! Ο δήμαρχος Μαραθώνα έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να μιλήσουν για τον... ΠΑΟΚ!

Δείτε το βίντεο: