Παιχνίδι που μπορούσε να το τελειώσει στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ, το έχασε. Και να σκεφτεί κανείς ότι έπαιζε με τον σίγουρα υποβιβασμένο Πανθρακικό!


Τι κι αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πιο γρήγορος, με πυκνή παράταξη στο κέντρο; Τι κι αν είχει πάρει τα ηνία του αγώνα και φαινόταν ότι, καθώς προηγούνταν από πολύ νωρίς με 0-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή θα κέρδιζε το παιχνίδι; Τα κατάφερε και πάλι να κάνει τα αδύνατα - δυνατά!

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα γκολ, ενώ δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα. Κέρδισαν πάνω από 15 κόρνερ! Ήταν συνεχώς στην επίθεση. Είχαν περισσότερες τελικές: 23, τις 10 στην εστία! Αλλά οι αριθμοί δεν παίζουν μπάλα...

Η ομάδα της Θράκης είχε χάσει το κέντρο, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και μοιραία ακολουθούσε τον  ΠΑΟΚ σε ό,τι κι αν γινόταν. Στο ημίχρονο, στην κριτική μας στο "λεπτό προς λεπτό", γράφαμε για τον Πανθρακικό ότι ελπίζει "σε κάποιο λάθος των αμυντικών χαφ του Δικεφάλου, ή σε κάποια αντεπίθεση που θα πιάσει την άμυνα της ομάδας του Τούντορ κοιμώμενη..." Λες και το ξέραμε...

Κοιμώμενη πιάστηκε η άμυνα στο γκολ της ισοφάρισης. Μόνος κι έρημος ο Ίγκορ στην περιοχή, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Κοιμώμενη η άμυνα και στην αντεπίθεση που έφερε τη νίκη για τον Πανθρακικό... Έτσι όπως έγινε το παιχνίδι, η ομάδα της Θράκης που πίστευε ως το τέλος ότι θα έπαιρνε βαθμούς, πήρε αυτό που ήθελε δίκαια.

Pre Game

Το διπλό αναζητά ο ΠΑΟΚ στον Πανθρακικό, για να μείνει κοντά στην κορυφή, περιμένοντας την τιμωρία για το προηγούμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι παίζουν για την τιμή των όπλων, αφού θεωρητικά έχουν χάσει τη μάχη της κατηγορίας.

H ταυτότητα του αγώνα
Γκολ: 50' Ίγκορ, 88' Παπαγεωργίου / 21' Χατζηισαΐας
Δοκάρια: -/ 67' Αθανασιάδης
Διαιτητές:  Μιχαήλ Βοσκάκης, Εμμανουήλ Βλάσσης, Εμμανουήλ Καλφάκης, 4ος Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης
Κίτρινες: 78' Λαδάκης, 88' Παπαγεωργίου, 90' Αθανασιάδης / 76' Αντώνης
Κόκκινες: -/-
Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός (Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου(71' Λαδάκης), Ντιγκινί(90+3' Φερνάντεθ), Ντε Σόουζα(89' Νικόλτσης).
ΠΑΟΚ (Τούντορ): Βελλίδης, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Βίτορ, Κίτσιου, Λέοβατς(70' Κάκκο), Τζιώλης(56' Κάτσε), Αντώνης, Χαρίσης(56' Αθανασιάδης), Μυστακίδης, Πέλκας,.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό