Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας , η Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ και η Ένωση Επαγγελματιών Έμπόρων Θέρμης σας προσκαλεί την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 | Ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Θέμα εκδήλωσης : «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στο Δήμο Θέρμης»

Η γυναίκα αγωνίζεται ισότιμα και ισάξια για μία κοινωνία ανθρώπων που στηρίζεται στις αξίες της ειρήνης, της προόδου, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η εξασφάλιση των δικαιωμάτων της γυναίκας δεν είναι αποκλειστική ευθύνη των γυναικών, αλλά ευθύνη όλων. 

Ο Δήμος Θέρμης οραματίζεται και υποστηρίζει την προσπάθεια μίας κοινωνίας, όπου η ισότητα των δύο φύλων είναι κάτι το αυτονόητο. Κι αυτό η δημοτική αρχή το έκανε πράξη, τοποθετώντας σε νευραλγικούς τομείς διοίκησης επικεφαλής γυναίκες, τιμώντας το ρόλο τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Τη σημαντική αυτή ημέρα τιμούμε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και την πρόεδρο του κ. Δέσποινα Ιωαννιδου.

Μαζί μας θα είναι η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) κ. Τριακοσάρη - Σουλτάνη Δέσποινα. Η Ψυχολόγος – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια κ. Αιμιλία Αξιωτιδου.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης η Ένωση Επαγγελματιών Έμπορων Θέρμης

Ακολουθεί γιορτή με κεράσματα και καλή μουσική