Διακόπηκε, από το μεσημέρι, από τους αγρότες, η κυκλοφορία από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα και από την παλιά εθνική οδό, αλλά και από την Εγνατία οδό.


Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η κυκλοφορία προς την Καβάλα και τον Έβρο γίνεται, πλέον, μόνο μέσω Σερρών.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των κινητοποιήσεων των αγροτικών συλλόγων, από την 12.00΄ ώρα της σήμερον 24-02-2016 και για άγνωστο χρονικό διάστημα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πορείας της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Καβάλας, στο ύψος των Ν. Κερδυλλίων. Επίσης από 20-01-2016 παραμένει κλειστεί η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ στο ύψος του κόμβου Ν. Κερδυλλίων. 
Κατόπιν των ανωτέρω η κυκλοφορία των οχημάτων από Θεσ/νίκη προς Καβάλα διεξάγεται μέσω του κόμβου Λαγκαδά της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ προς Σέρρες.  
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης λαμβάνει μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.