Η κατάσταση στα αγροτικά μπλόκα των συνόρωνΠαραμένουν στο μπλόκο που έχουν στήσει στο τελωνείο της Εξοχής στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα οι αγρότες. 


Τα μέλη του μπλόκου αναμένεται να τηρήσουν το πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει τις τελευταίες ημέρες, κανονίζοντας παράλληλα και άλλες δράσεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Υπενθυμίζεται ότι επί ελληνικού εδάφους στο τελωνείο της Εξοχής ισχύει ο επ΄ αόριστον αποκλεισμός για τα φορτηγά και τις νταλίκες, ενώ αναφορικά με την κυκλοφορία των Ι.Χ. οχημάτων και των λεωφορείων, η διέλευσή τους διεξάγεται ομαλά στο δίωρο 15.00-17.00 και από τις 22.30 το βράδυ μέχρι και τις 10.00 το πρωί.

Περιοδικούς και συμβολικούς αποκλεισμούς πραγματοποιούν τα μέλη του μπλόκου στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Την αποχώρησή τους ανακοίνωσαν και οι αγρότες στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τις κινητοποιήσεις στο προσεχές μέλλον.

Σχόλια