Η Αναστασία Μάντσιου κατέκτησε την 35η θέση στην Αλπικό Σύνθετο, στην Υπεργιγαντιαία κατάβαση, την δεύτερη μέρα, στους 2ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που διεξάγονται στο Λιλεχάμερ της Νορβηγίας.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε 1:29.27 και παρέμενε 35η και συνολικά, αφού δεν κατάφερε να τερματίσει στην τεχνική κατάβαση.

Πρεμιέρα και για το Νικόλαο Μαυρίδη που τερμάτισε στην 49η θέση, στο αγώνισμα των 7,5 χλμ. του Διάθλου με χρόνο 26:46.7 και με 3 εύστοχες βολές.

Ο Απόστολος Αγγέλης πραγματοποίησε την καλύτερη παρουσία του στη σειρά, στο ΙΒU Cup 7, που διεξήχθη στο Osrblie (Σλοβακία). Ο αθλητής του ΕΟΣ Μετσόβου αγωνίστηκε σε δύο αγωνίσματα και έκανε ισάριθμα ατομικά ρεκόρ στην επίδοση του βελτιώνοντας τη διεθνή του βαθμολογία. Τερμάτισε 55ος, ανάμεσα σε 97 αθλητές που τερμάτισαν, στα 10 χλμ. και στα 20 χλμ. κατετάγη 54ος, ανάμεσα σε 90.

Επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους ποιότητα οι πρωταθλητές των αλπικών Γιάννης Αντωνίου και Γιάννης Πρώιος. Στο διεθνή αγώνα του Μισέκι (Τσεχία) ο πρώτος είχε καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης όπου τερμάτισε 7ος. Ο Γιάννης Πρώιος τη δεύτερη ημέρα στο ίδιο αγώνισμα κατετάγη 6ος. Στις γυναίκες η Μαρία Σαμαρίνου ήταν η καλύτερη ελληνίδα πήρε την 15η θέση.

Σε διεθνείς αγώνες αλπικών που έγιναν στο Πάσο Σαν Πελεγκρίνο (Ιταλία), ο αθλητής του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης Μαξ Βαλκαρέτζι κατετάγη 49ος στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχν. κατάβασης.

Πολύ καλή επίδοση από τον Βασίλειο Μάντσιο, στο διεθνή αγώνα Αλπικών, στο Mzaar Kfardebian (Λίβανο). Ο αθλητής του ΕΟΣ Νάουσας σημείωσε την καλύτερή του εμφάνιση σε διεθνή αγώνα και τερμάτισε 8ος στην τεχνική κατάβαση.