Δυσάρεστο τετ α τετ για τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένος του ΕλληνοΑμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος. 


Ο κ. Πιτσιόρλας βρέθκε στο λιμάνι κι εκεί τον αντιλήφθηκαν οι εργαζόμενοι. Σχημάτισαν, αμέσως, επιτροπή, η οποία... εφόρμησε στην αίθουσα όπου ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΛΘ Α.Ε., κ. Μέλλιο και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Μακρή κι απαίτησαν να σταματήσει ο διαγωνισμός πώλησης του Οργανισμού.

Επίσης, ζήτησαν να διεξαχθεί ανοικτός διάλογος στη Θεσσαλονίκη για το μέλλον του λιμανιού της πόλης.

Ο κ. Πιτσιόρλας, σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες, υποστήριξε ότι η διενέργεια διαλόγου με αντικείμενο τον ΟΛΘ, είναι αίτημα που θα πρέπει να απευθυνθεί προς την κυβέρνηση καθώς έργο του ΤΑΙΠΕΔ είναι η ολοκλήρωση του διαγωνισμού που ήδη είχε δρομολογηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκεί, βέβαια, ήρθαν τα... δύσκολα για τους εργαζόμενους στον ΟΛΘ, αφού, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είχαν ταχθεί ανοικτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ...

Στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι έτοιμο προς έγκριση το Επιχειρηματικό Σχέδιο και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΟΛΘ Α.Ε. Στη συνέχεια, ενόψει και της κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών από τους ενδιαφερομένους, θα ανοίξει το data room για την άντληση λεπτομερών στοιχείων σχετικά με την εταιρεία ενώ οι προεπιλεγέντες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το λιμάνι αλλά και να υποβάλλουν σχόλια επί της σύμβασης παραχώρησης, μεταξύ ΟΛΘ και ελληνικού δημοσίου, όπως αυτή τροποποιηθεί.

Αναμένονται... σκηνές απείρου κάλους.