Συνελήφθη η μητέρα που κακοποιούσε και βασάνιζε τα δυο ανήλικα αγόρια της επί πέντε χρόνια.
Τα δύο αδέλφια από την Πέλλα, ηλικίας (τώρα) 9 και 11 χρόνων, βασανίζονταν και κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ίδια τη μάνα τους και τον τοξικομανή σύντροφό της!

Στη σύλληψη της 37χρονης η οποία μαζί με τον σύντροφο της κατηγορείται ότι βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τους δύο ανήλικους γιους, προχώρησε η αστυνομία.

Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αγοράκια, βρήκαν καταφύγιο σε ίδρυμα μόλις πριν οκτώ μήνες!

Η 37χρονη συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, κατηγορούμενη για παράβαση Νομοθεσίας «Περί ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος» και   «Αποπλάνησης παιδιών με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη».

Η δικογραφία που έφθασε στα χέρια του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει σοκαριστικές σκηνές: Ασέλγειες και βασανισμούς, όπως σβήσιμο τσιγάρων στα κορμάκια τους, φυλάκισή τους σε σκοτεινά υπόγεια δήθεν για «τιμωρία» και «σωφρονισμό», ακόμη και κάψιμο με καυτό λάδι στα πόδια! Μάλιστα, όλα αυτά επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστική έκθεση, που εμπεριέχεται στο φάκελο της δικογραφίας.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί  για απολογία αύριο στον  Ανακριτή Θεσσαλονίκης.Ο 44χρονος φίλος της έχει ήδη προφυλακιστεί ενώ η  Αστυνομία αναζητά και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση κακοποίησης.