Μάνα-τέρας και πατριός βασάνιζαν και βίαζαν τα δύο αγόρια της πρώτης επί πέντε χρόνια!


Τα δύο ανήλικα αδέλφια από την Πέλλα, ηλικίας (τώρα) 9 και 11 χρόνων, βασανίζονταν και κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ίδια τη μάνα τους και τον τοξικομανή σύντροφό της!

Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αγοράκια, βρήκαν καταφύγιο σε ίδρυμα μόλις πριν οκτώ μήνες!

Η δικογραφία που έφθασε στα χέρια του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει σοκαριστικές σκηνές: Ασέλγειες και βασανισμούς, όπως σβήσιμο τσιγάρων στα κορμάκια τους, φυλάκισή τους σε σκοτεινά υπόγεια δήθεν για «τιμωρία» και «σωφρονισμό», ακόμη και κάψιμο με καυτό λάδι στα πόδια! Μάλιστα, όλα αυτά επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστική έκθεση, που εμπεριέχεται στο φάκελο της δικογραφίας...

Οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω στην υπόθεση αναζητώντας 44χρονο άνδρα που εμπορεύονταν μικροποσότητες ναρκωτικών. Τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι, σε βάρος του, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της κακοποίησης.

Παραπέμφθηκε στην Α' Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Η μελέτη της δικογραφίας, όμως, ήταν αρκετή για να ασκηθεί, σε βάρος του, ποινική δίωξη από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών. Ανάλογο ένταλμα εκκρεμεί και σε βάρος της 37χρονης μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί.

Η Αστυνομία αναζητά και άλλα πρόσωπα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από το 2011, μετά από καταγγελία που είχε γίνει τότε. Τον καιρό εκείνο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της σε χωριό της Πέλλας, ενώ αργότερα μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με την αστυνομία στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα πέντε άτομα, που αναζητούνται. Εξετάζεται τώρα, με καθυστέρηση αρκετών ετών, καταγγελία που αναφέρει ότι άγνωστοι φωτογράφιζαν τις κακοποιήσεις! Πλέον, τα μικρά ονόματα των φερόμενων ως δραστών βρίσκονται εν γνώσει των Αρχών που προσπαθούν να τους εντοπίσουν.