Το ΄χουμε ξαναπεί για τον Ηρακλή: Χωρίς τελικές, ή με ελάχιστες τελικές, νίκη δεν έρχεται... Έτσι έγινε και σήμερα που, μόνον ένα σουτ έφθασε, από ψηλά, στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Πώς να κερδίσεις;

Ο Ηρακλής ήταν κακός. Πέρα από το ότι δε δημιούργησε ούτε για μία φορά, δεν είχε και πάθος. Χωρίς δύναμη πήγαιναν στις μονομαχίες οι παίκτες του. Και ,καθώς ο Βέλλιος ήταν καλά μαρκαρισμένος, ο δε Ρομάνο εκτός ρυθμού, η μπάλα δεν έφθανε στην επίθεση ούτε... με ταξί!

Όχι ότι ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος: Έντεκα τελικές έκανε κι απ' αυτές οι τέσσερις έφθασαν στην εστία. Οι άλλες επτά πήγαν... στο γάμο του Καραγκιόζη...΄

Οι γηπεδούχοι, όμως, είχαν την υπομονή να γυρίσουν τη μπάλα και το πάθος να πέφτουν πιο δυνατά στις μονομαχίες. Έβαλαν ένα γκολ σχετικά νωρίς και δε δυσκολεύτηκαν να το κρατήσουν. Έτσι κέρδισαν...

Pre Game

Μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο  έχει για το αποψινό παιχνίδι ο Ηρακλής που αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας (29.2.16, 19:30), τον μαχητικό Ατρόμητο και με νίκη μπαίνει στο παιχνίδι των πλέι οφ.

Με απουσίες ο Ηρακλής: Ιντζόγλου (τιμωρημένος), Στάμου (τραυματίας), Λάζαρ (τραυματίας), Πασάς (τραυματίας), Λουκίνας (ανέτοιμος) οι πιο σημαντικές.

Απουσίες έχει και ο Ατρόμητος: Πίτου Γκαρσία (για λόγους τακτικής), Κούρος (τραυματίας), Εμπόου (ανέτοιμος) θα απουσιάσουν.

Στις κερκίδες του Περιστερίου αναμένεται να βρεθούν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης κ. Παπαθανασάκης και ο προπονητής της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε.

Να θυμίσουμε ότι ο Ηρακλής είναι 9ος με 30 βαθμούς κι ο Ατρόμητος 13ος με 24 βαθμούς.

H ταυτότητα του αγώνα
Γκολ: 25' Λε Ταλέκ / -
Δοκάρια: -/-
Διαιτητές: Σταύρος Μάνταλος, Βασίλειος Καραβασίλης, Γεώργιος Λάζαρης, 4ος Διαιτητής: Νικόλαος Πουλημάς
Κίτρινες: - / 5' Βέλλιος, 63' Καρασαλίδης
Κόκκινες: -/-
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος(Δέλλας): Μπάρκας, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ματέι(70' Στόιτσεφ), Σουμπίνιο(81' Γροντής), Λε Ταλέκ(87' Παπαδόπουλος).
Στον πάγκο οι: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Παπαδόπουλος, Κοντοές, Στόιτσεφ και Γροντής.
Ηρακλής(Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Μποντέιρο(66' Ζαμπάζης), Λεοζίνιο, Ρομάνο(76' Τσιλιανίδης), Ζιαμπάρης, Βέλλιος.
Στον πάγκο οι:  Περνίς, Περόνε, Ζαμπάζης, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Καραγκούνης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό