Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αναχώρησε για την Αθήνα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει στη διάθεσή του και τον Χουάντερσον που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.


Στην προπόνηση που έγινε στη Μίκρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τα προβλήματα της ομάδας να είναι λίγο-πολύ γνωστά, καθώς ο Ιντζόγλου είναι τιμωρημένος, ο Κάσσος συμμετέχει σε τμήμα της κανονικής προπόνησης, ενώ οι Στάμου-Πασάς και Λάζαρ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Λουκίνας δεν κατόρθωσε να προπονηθεί ούτε σήμερα λόγω ίωσης, ενώ ο Χουάντερσον μπήκε τελικά στην αποστολή, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες, που είναι οι εξής: Περνίς, Χουάντερσον, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Ρομάνο, Περόνε, Λεοζίνιο, Μπουλούτ, Βέλλιος, Αμαραντίδης.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Ατρόμητος

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή ανακοίνωσε ο Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λημνιός, Ουσέρο, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γροντής, Κειτά, Σουμπίνιο.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Ο Ατρόμητος έρχεται στη Θεσσαλονίκη ουσιαστικά χωρίς προβλήματα. Κούρος και Γκαρσία που δεν μετέχουν για αγωνιστικούς λόγους και ο ανέτοιμος Έμποου θα προπονηθούν αύριο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.