Το Ολυμπιακό Μουσείο και πάλι καινοτομεί!!.. Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων διοργανώνει αυτοτελείς συναντήσεις που πραγματοποιούνται την πρώτη και την τρίτη Κυριακή κάθε μήνα. 


Πρόκειται για δραστηριότητες που στοχεύουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών με βιωματικό και κινητικό τρόπο. Ο διερευνητικός  χαρακτήρας κάθε δράσης εξασκεί τα παιδιά σε διαπροσωπικές και ενδοπροσωπικές σχέσεις μέσα από το θεατρικό παιχνίδι με ρόλους, ιστορίες, ήρωες και πολλή φαντασία! Ο Μάρτιος υποδέχεται παιδιά ηλικίας 6-8 & 9-11 ετών ταξιδεύοντάς τους σε ένα μαγικό παραμύθι γεμάτο νέες εμπειρίες και περιπέτειες!

ΕΝΑ, ΔΥΟ, ΤΡΙΑ… ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΣΕ…

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 6-8 ΕΤΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 11:30-12:30

Όταν ένα μαγικό ραβδί ακουμπήσει τον εξοπλισμό των αθλητών, τότε μπορεί να συμβεί κάτι εξωπραγματικό, κάτι παραμυθένιο… Η μπάλα του μπάσκετ να μεταμορφωθεί σε ήλιο, οι κορίνες της ρυθμικής γυμναστικής να χτίσουν κάστρα ιπποτών και η σανίδα της ιστιοπλοΐας να φιλοξενήσει τους μικρούς μας πειρατές! Η περιπέτεια ξεκινά… 

Απαραίτητος εξοπλισμός… Άνετα ρούχα και καλτσάκια…

ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣΑΛΑΤΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 9-11 ΕΤΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 11:30-12:30

Παιδιά ελάτε να ενώσουμε γράμματα, συλλαβές και περίεργες λέξεις, να φτιάξουμε τους δικούς μας γλωσσοδέτες, να διαγωνιστούμε σε γλωσσοδετομπερδέματα και να οργανώσουμε το κυνήγι του χαμένου… αινίγματος. Όταν ο λόγος μπερδεύεται με την παιδική φαντασία τότε το αποτέλεσμα είναι μπερδεμενοϋπέροχο! 

Απαραίτητος εξοπλισμός… Άνετα ρούχα και καλτσάκια…


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ  2310968531-2  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: edu@olympicmuseum.org.gr