Δεν έχουν τέλος οι κλοπές στην Θεσσαλονίκη.Στο έλεος των ληστών βρίσκονται καθημερινά ανυποψίαστοι πολίτες .Μόνο το τελευταίο 24ωρο είχαμε 11 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών,

Χθες το πρωί στο κέντρο της πόλης δύο νεαροί ημεδαποί διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο , πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του ενός,  από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι, ο νεαρός δράστης, προ τεσσάρων ημερών με απειλή σωματικής βίας αφαίρεσε, από κοινού με συνεργό του, χρηματικό ποσό από ανυποψίαστο πεζό στο κέντρο της πόλης. 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, συνελήφθη  28χρονος ημεδαπός, ο οποίος από κοινού με συνομήλικο συνεργό του, εισήλθαν βραδινές της περασμένης Τρίτης, σε κατάστημα εμπορίας καυσόξυλων στην περιοχή του Ευόσμου και αφαίρεσαν (20) χάρτινα κιβώτια με ξυλοκάρβουνα. 

Μεσημβρινές ώρες της επόμενης ημέρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο συνεργός του 28χρονου, καθώς αφαίρεσε από υπάλληλο ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο τελευταίος, αφαίρεσε σε προγενέστερο χρόνο, από το ίδιο ξενοδοχείο, το κινητό 40χρονης αλλοδαπής και διάφορα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.