Καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς Σταυρούπολης – Πολίχνης – Ευκαρπίας άρχισε από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παύλου Μελά και θα συνεχιστεί κατά την εορταστική περίοδο με το μήνυμα: 


΄΄ Αυτές τις γιορτές 
Ψωνίζω στον τόπο μου
Διασκεδάζω στον τόπο μου ΄΄

O Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκστρατεία στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας που περιλαμβάνει σχετικές δημοσιεύσεις στην επίσημη ιστοσελίδα, στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα και την τοποθέτηση αυτοκόλλητου στις βιτρίνες των καταστημάτων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας  με το παραπάνω μήνυμα και βέβαια με τις ευχές στους πολίτες για Καλές Γιορτές.

«Ως Διοίκηση προσπαθούμε καθημερινά να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των επιχειρηματιών, να εντοπίσουμε τα όποια προβλήματά τους και να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους στήριξης, που θα οδηγήσουν στην τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας. Ωστόσο, η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των αρνητικών δεικτών θα πρέπει να βασιστεί σε μια συμφωνία τριών αξόνων: Κράτος – Τοπική Αυτοδιοίκηση – Επιχειρηματίες, όπου το κάθε μέρος θα έχει τις ευθύνες και το ρόλο που του αναλογεί» τόνισε ο κ. Δεμουρτζίδης.

Είναι ουσιαστικά η τρίτη συντονισμένη δράση της Διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά να προβάλλει την ανάγκη τόνωσης  των επιχειρήσεων των τοπικών κοινοτήτων, καθώς στις 1 Απριλίου είχε διοργανωθεί Ημερίδα Επιχειρηματικότητας για την Δικτύωση των τοπικών επιχειρήσεων και στις 11 Νοεμβρίου Ημερίδα – Ανοιχτή συζήτηση για την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Παύλου Μελά, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα καταγραφής των επιχειρήσεων στο Δήμο Παύλου Μελά και των ερωτηματολογίων που συμπλήρωσαν οι επαγγελματίες.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα αναρτηθούν οι λίστες των επαγγελματιών κατά περιοχή και κατηγορία στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Η Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά επιδιώκει μέσα από τέτοιες ενέργειες  να οικοδομηθεί ένα πνεύμα εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας με τους επαγγελματίες και να διαμορφωθεί για την τοπική αγορά ένα πιο ευνοϊκό κλίμα.