Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. 


Βόρειοι άνεμοι τοπικά 6 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Αναλυτική πρόγνωση:

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασια από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασια κυμαίνεται από 6 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και αργότερα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Λευκάδα, αναμένονται λίγες νεφώσεις το πρωί κα βαθμιαία γενικά αίθριος. Πιθανόν τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.