Πορεία πρωταθλητισμού κάνει ο Πανιώνιος που με την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα, 2-1 τον Πλατανιά, ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας (σ.σ. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν ματς λιγότερο).


Ο «ιστορικός» ζει... ιστορικές στιγμές, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βλέπει τους παίκτες του να κάνουν γκολ σχεδόν όλες τις μεγάλες ευκαιρίες τους, με MVP τον Μπουμάλ (δύο ασίστ) και «χρυσό» σκόρερ τον Ανσαριφάρντ που μπήκε στο 73' και σκόραρε στο 80'.

Από την άλλη, το σερί των Κρητικών έλαβε τέλος στη Νέα Σμύρνη καθώς η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, χωρίς να είναι κατώτερη στο σημερινό ματς, έμεινε με άδεια χέρια και στην 9η θέση.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 82' Βλάχος - 58' Ανγκούλο, 77' Μουνάφο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (73' Ανσαριφάρντ), Μπουμάλ, Χατζηησαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Καραμάνος (86' Μητρόπουλος), Βλάχος, Βιγιάλμπα (61' Μασούρας)


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Ιτούα (79' Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς (30' λ.τρ. Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης (69' Ντίνας), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο