Στη Μυτιλήνη πέφτει απόψε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής, με την Καλλονή να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που και οι δύο αντίπαλοι «καίγονται» για τους βαθμούς.


Αυτό δεν αποτελεί ένα καθ΄ υπερβολήν σχήμα και αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο βαθμολογικός πίνακας: ο «Δικέφαλος» αυτή τη στιγμή είναι έκτος με διαφορά πέντε βαθμών από την τελευταία ομάδα που μπαίνει στα πλέι οφ, ενώ οι νησιώτες μοιράζονται με τον Πανθρακικό την τελευταία θέση.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με δυο σημαντικές απουσίες, αφού τόσο ο βασικός τερματοφύλακας Χογκ όσο και ο μεσοεπιθετικός Ελλακόπουλος έμειναν εκτός αποστολής, αλλά επιστρέφει ο Μάρκοβιτς.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, από την πλευρά του, μετρά επίσης πολλές και σημαντικές απουσίες, αφού απόψε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Χαρίση και Μπερμπάτοφ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης τεχνικός θα δώσει αναγκαστικά χρόνο συμμετοχής στους Λέοβατς και Σάμπο, ενώ προβληματίζεται έντονα για το κέντρο της άμυνας μιας και οι δύο βασικοί (Πορτογάλοι) στόπερ του απουσιάζουν.