Εξιτήριο πήρε ο αντιδήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Σωτήρης Μαγόπουλος, ο οποίος, το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου 2015, ξυλοκοπήθηκε από πατέρα ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ, που τόλμησαν να ελέγξουν για πολεοδομικές παραβάσεις!


Ο κ. Μαγόπουλος βρέθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι μετά την επίθεση έξω από το καφέ-μπαρ, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Εύοσμου, επειδή επιχείρησε να κάνει έλεγχο για πολεοδομικές παραβάσεις στο κατάστημα.

Για τον έλεγχο μάλιστα υπήρχε εισαγγελική παραγγελία έπειτα από καταγγελίες πολιτών. Ωστόσο ο θερμόαιμος πατέρας, αντί να συνεργαστεί, επέλεξε να δείρει τον αντιδήμαρχο.

Όπως έγινε γνωστό, αρχικά το κλιμάκιο του δήμου πήγε για έλεγχο με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο. Ο δράστης τους αρνήθηκε την είσοδο, ζητώντας να παραστεί η αστυνομία και εισαγγελέας! Το κλιμάκιο αποχώρησε κι επέστρεψε με επικεφαλής αστυνομικό κι άρχισε τον έλεγχο.

Στη διάρκεια της αυτοψίας, ο πατέρας του ιδιοκτήτη αναζητούσε ωρυόμενος τον αντιδήμαρχο και όταν τελικά τον εντόπισε, όρμησε πάνω του, τον έπιασε από το λαιμό, τον κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να τον γρονθοκοπεί! Από το χτύπημα ο 67χρονος αντιδήμαρχος υπέστη σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε, ενώ πήρε εξιτήριο χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου, το εν λόγω καφέ μπαρ έχει δεχθεί επανειλημμένα συστάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, ενώ έχουν επιβληθεί πολλά πρόστιμα στον ιδιοκτήτη, ωστόσο δεν έδειξε ποτέ να συμμορφώνεται.