Οι εισπράξεις που έκανε ο 56χρονος συνταξιούχος -πλέον- δικαστικός υπάλληλος πήγαιναν, όχι υπέρ του Δημοσίου, αλλά υπέρ... πίστεως και πατρίδος! Τις έβαζε στην τσέπη του!


Ο 56χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, χθες(20-11-2015) το πρωί, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν: 

Ένταλμα Σύλληψης του 1ου Ανακριτικού Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για το αδίκημα της Υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση και για
Τέσσερις(!) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για Υπεξαίρεση στην Υπηρεσία, Ψευδή Βεβαίωση, Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και Έκδοση ακάλυπτης επιταγής, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, 1 μηνός και στην καταβολή χρηματικής ποινής.

Σύμφωνα με τις δικογραφίες, ο συγκεκριμένος υπάλληλος υπεξαιρούσε διάφορα ποσά υπέρ του δημοσίου επί έξι συναπτά έτη! Πάντα σύμφωνα με τη δικογραφία έβαλε στην τσέπη του  34.620,99 ευρώ!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.