Δεν έφθανε που διακινούσε ναρκωτικά, είπε να… κλέψει κι έναν ιερέα! Ο λόγος για 50χρονο «βαποράκι» ναρκωτικών, ο οποίος διέρρηξε το Ι.Χ. ιερέα, έκλεψε… άμφι και άλλα είδη και, τώρα, βρίσκεται κατηγορούμενος για δύο αδικήματα.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο και σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και κλοπή.

Ο 50χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες (19-11-2015) το απόγευμα, στην περιοχή της Πολίχνης. Στο σπίτι του και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων, 209 ναρκωτικά δισκία, 25 βολβοί παραισθησιογόνων μανιταριών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
Επίσης, σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τσάντα, που περιείχε όσα είχε κλέψει από το Ι.Χ. του Ιερέα, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου: δυο ιερατικά άμφια, δισκοπότηρο, επτά βιβλία θρησκευτικού ενδιαφέροντος και δυο επιχρυσωμένους σταυρούς. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.