Στις φυλακές Διαβατών, αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα κι ένα πλημμέλημα είναι ο 56χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος εννιάχρονης και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, οδηγήθηκε ο 56χρονος που φέρεται ως δράστης.


Ο 56χρονος ομογενής οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών Φωτεινής Κρεωνίδου, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 13 ετών, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και παραβίαση του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Οι τρεις πρώτες είναι σε βαθμό κακουργήματος και η τελευταία σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 56χρονος, ο οποίος είναι υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού, οδηγήθηκε στη συνέχεια σε τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, ενώ –σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να αποδέχεται μέρος των κατηγοριών που τού αποδίδονται.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που έκανε γνωστός του στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο 56χρονος κατείχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται γυμνό το 9χρονο κοριτσάκι