Με διάφορες απειλές και υποσχέσεις, παρέσερνε 9χρονη και, μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τις πράξεις με τις οποίες ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του σε βάρος της ανήλικης!


Ως δράστης των αποτρόπαιων αυτών πράξεων συνελήφθη 56χρονος ομογενής που ζει στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του όπου βρήκαν ψηφιακό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) που τον απεικονίζει να ασελγεί σε βάρος του 9χρονου κοριτσιού...

Βρέθηκαν,  όμως κι άλλα βίντεο, που αποκαλύπτουν πόσο ανώμαλος και διεστραμμένος ήταν: Σε αυτά απεικονίζονται παιδάκια να παίζουν σε παιδικές χαρές, με τον κατηγορούμενο να κάνει ζουμ με την κάμερα (προφανώς) του κινητού του τηλεφώνου! Επίσης, υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο ανυποψίαστων γυναικών που περπατούν στο δρόμο κι ο φερόμενος ως δράστης - χειριστής της κάμερας να προσπαθεί να απαθανατίσει απόκρυφα σημεία του σώματός τους! Κάποιες από αυτές τις σκηνές έχουν γυριστεί μέσα σε αστικά λεωφορεία!

Σε βάρος του 56χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, αποπλάνησης παιδιών και παράβασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.