Απίστευτο! Έβγαλαν "στο κλαρί" την ανήλικη κόρη τους! Ζευγάρι Βούλγαρων δε δίστασε να εκδίδει σε διάφορους πελάτες την 15χρονη κόρη του!


Το θέμα έφθασε στο Τμήμα Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από τηλεφωνική καταγγελία στην εθνική γραμμή για τα παιδιά SOS 1056. Έκπληκτη η τηλεφωνήτρια του κέντρου άκουσε ότι σε πορνείο της Θεσσαλονίκης έκανε "πεζοδρόμιο" μια 15χρονη! 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Η 15χρονη εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε ότι μια Βουλγάρα που "εργάζονταν" στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής, την ανάγκαζε να εκδίδεται, μαζί με άλλες, ενήλικες, ομοεθνείς του.

Οι έλεγχοι συνεχίστηκαν και διαπιστώθηκε ότι, αυτοί που είχαν πάει την 15χρονη στα νύχια του κυκλώματος, ήταν οι ίδιοι της οι γονείς! Μάλιστα, αυτό έγινε για πρώτη φορά όταν η ανήλικη ήταν μόλις 13 ετών! Το ζευγάρι των Βουλγάρων που εξέδιδε την κόρη του έπαιρνε μικροποσά, ενώ τα περισσότερα χρήματα τα κρατούσε η Βουλγάρα "διαχειρίστρια" του οίκου ανοχής!

Οι δυο Βούλγαροι "γονείς", ηλικίας 42 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, συνελήφθησαν. Η γυναίκα ομοεθνής τους αναζητείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ίδιοι οι "γονείς" χτυπούσαν και απειλούσαν την ανήλικη, για να εκδίδεται σε διάφορους πελάτες!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.