Παράδοση αποτελεί για το «Σοφούλη» το παιδικό θέατρο. Και αυτήν την χρονιά προσφέρει στους πιστούς του μικρούς φίλους παραγωγές όπου η διασκέδαση, η συμμετοχή και τα σημαντικά μηνύματα ζωής παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Με έναν πολύ έξυπνο και ευφάνταστο τρόπο η νέα παραγωγή με τίτλο «Το τότε και το τώρα στου τραπεζιού την ώρα»… αποκαλύπτει στα παιδιά σωστές διατροφικές συνήθειες. 

Λίγα λόγια για το έργο

Μια ιστορία. Μάλλον δύο ιστορίες. Δύο ιστορίες ίδιες μα και διαφορετικές. Όλα ξεκινούν σε ένα σπίτι την ώρα που όλοι επιστρέφουν: ο μπαμπάς από τη δουλειά, το παιδί από το σχολείο. Η μαμά έχει μαγειρέψει; Ποιες ήταν στο παρελθόν και ποιες τώρα οι διατροφικές μας συνήθειες; Με τι διασκέδαζαν χθες και με τι απασχολούνται σήμερα οι μαθητές; Μια ιστορία που θυμίζει έντονα στους ενήλικες τα σχολικά τους χρόνια ενώ τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι, με πολύ χορό και τραγούδι, ανακαλύπτοντας ηθικές και διατροφικές αξίες.

Η ταυτότητα της παράστασης 
Συντελεστές
Κείμενο: Καλλιόπη Παπαδάκη
Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Χορογραφία: Κώστας Καφαντάρης
Σκηνικά– Κοστούμια: Θέατρο Σοφούλη
Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Διδασκαλία θεατρικού τραγουδιού: Κώστας Μελίδης
Γραφιστικά: Γεώργιος Δερνίκας
Παίζουν: Κώστας Καφαντάρης, Αγγελική Περγαμινού, Μάρω Καραγέωργου
ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ
Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη 
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 
Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 6.15 μ.μ.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κάθε Σάββατο στις 6.15 μ.μ. 
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία κατόπιν συνεννοήσεως
Υπεύθυνη για τα σχολεία : Μαρίνα Πολίτη
Γενική είσοδος 8€ (Προσφέρεται έκπτωση με την επίδειξη αποκόμματος εισιτηρίου μέσου μαζικής μεταφοράς εντός 90 λεπτών από την επικύρωση του. )
Πληροφορίες – κρατήσεις: 
2310423925 & www.theatrosofouli.gr