Πυρ και μανία είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο. Θεωρεί ότι οι βόλτες του κ. Παπαμιμίκου στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν ήταν... αθώες.


Τον κ. Παπαμιμίκο "συνέλαβε" ο τηλεοπτικός φακός, δυο μέρες μετά τις εκλογές στο... γήπεδο της Τούμπας! Βρισκόταν σε σουίτα και παρακολουθούσε το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, όμως οι πληροφορίες τον ήθελαν να... ξανάρχεται λίγες μέρες αργότερα, πάλι στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη θεωρούν «ανεπίτρεπτο και ασυμβίβαστο, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ και γραμματέας του κόμματος να τάσσεται υπέρ κάποιου υποψηφίου».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έκαναν επ'αυτού συστάσεις στον κ.Παπαμιμίκο από την Παρασκευή το απόγευμα χωρίς αποτέλεσμα.

Στο θέμα παρενέβη και το περιβάλλον του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, μετά από ερώτηση σχετικά με όσα αναφέρουν από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τον γραμματέα της ΝΔ, έλεγαν τα εξής: «Οι κινήσεις του κ.Παπαμιμίκου υπέρ του κ. Τζιτζικώστα έχουν υποπέσει και στη δική μας προσοχή και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει απόλυτο δίκιο καθώς αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο».

Η υποψηφιότητα του Αδώνιδος

Μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό, με ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στη πολιτική, στην κρίση των στελεχών, των ψηφοφόρων και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας», έγραψε συγκεκριμένα.

Μπροστά σε όλα αυτά, ανακοινώθηκε πως η Νέα Δημοκρατία οδεύει προς έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.  Η συνεδρίαση θα γίνει πριν λήξει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΝΔ, στις 18.45 το απόγευμα αύριο. 

Αντικείμενο της ΚΕΦΕ, η οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει την Παρασκευή -οπότε λήγει η προθεσμία υποψηφιοτήτων- είναι η διαδικασία εκλογής προέδρου, ωστόσο δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση. 

Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος...