«Είναι η ώρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να βρει η Ελλάδα το δρόμο που της αξίζει» τόνισε σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη συνάντησή του, στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας (ΠΚΜ), με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την χαρά του που συναντά «έναν πολύ καλό φίλο», αλλά ταυτόχρονα τόνισε ότι ο κάθε περιφερειάρχης είναι «ένας πολύ καλός θεσμικός συνεργάτης της κεντρικής κυβέρνησης».

«Και πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα συνεννόησης και συνεργασίας, η κεντρική κυβέρνηση με την αυτοδιοίκηση, προκειμένου να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό, αλλά και την επίλυση και συναπόφαση των πολυσύνθετων ζητημάτων τα οποία μας απασχολούν σήμερα, τα οποία μπορούν να λυθούν κυρίως με τη λογική, ανεξαρτήτως της ιδεολογικής και πολιτικής προσέγγισης που έχει ο καθένας μας. Πολύ περισσότερο με τον συγκεκριμένο περιφερειάρχη με τον οποίο μας συνδέουν χρόνια φιλίας, αγώνων, κοινωνικών αγώνων και πολιτικών απόψεων» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης. Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον κ. Μεϊμαράκη για τα θέματα της περιφέρειας και τα τοπικά ζητήματα


από το ΑΠΕ-ΜΠΕ