Κάποιοι έχουν... ξεφύγει. Νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να λένε ό,τι θέλουν για την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση. Παράδειγμα, ο  CEO της Ryanair Michael O' Leary (φωτογραφία δεξιά) που έκανε ένα καυστικότατο σχόλιο για την κυβέρνηση.


Σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα Irish Examine ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους είπε πως ο ελληνικός λαός εξέλεξε ένα μάτσο παλαβούς.

Συγκεκριμένα είπε «η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική, όμως η σημαντικότερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι ότι εξέλεξαν ένα μάτσο παλαβούς», είπε συγκεκριμένα ο Michael O' Leary.

Όπως επισήμανε ο CEO, η Ryanair συζητά με την ελληνική κυβέρνηση για τη δωρεάν μεταφορά πολιτών σε πτήσεις εσωτερικού για τις επόμενες 2 εβδομάδες, λόγω της εξαιρετικά δυσμενούς κατάστασης της οικονομίας.

Ο O' Leary υπογράμμισε ότι η Ryanair είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές στην Ελλάδα αυτή την στιγμή καθώς και μία από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές εταιρείες που αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό στη χώρα.