IMG_3745_CΈνα δελτίο Τύπου μας θύμισε ότι… υπάρχει και μετρό Θεσσαλονίκης! Το εξέδωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης κι αφορά

την κοινή συνεδρίαση των προεδρείων της εταιρείας Μετρό Θεσσαλονίκης /Αττικό Μετρό, της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας των Ο.Ε.Ε.Θ – Σ.Ε.Ε και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης!

Στη συνεδρίαση, που έγινε στα γραφεία του Μετρό Θεσσαλονίκης, στις 14 Ιουλίου 2015, υπεγράφη μεταξύ των φορέων Μνημόνιο Συνεργασίας για την… στήριξη κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης! Μάλιστα στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι το μετρό «θα ανακουφίσει συγκοινωνιακά την πόλη και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας της και στη βελτίωση της ποιοτικής ζωής των κατοίκων της και στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος»!

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν, για να αντιμετωπιστούν θέματα που προκύπτουν κατά την κατασκευή! Η εταιρία δεσμεύτηκε για την άμεση αποκατάσταση των χώρων όπου κατασκευάζεται το έργο, ώστε να αποκατασταθεί η εμπορική και επιχειρηματική κίνηση που έχει τελματώσει λόγω της ύπαρξης των εργοταξίων.

Ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ Ι. Μανδρίνος συμφώνησε με τον διευθυντή του Μετρό Θεσσαλονίκης Γ. Κωνσταντινίδη, να συνεχιστούν οι μεταξύ τους συναντήσεις για να αντιμετωπίζουν όποια ζητήματα προκύπτουν.