Σταχυολογήσαμε κάποιες από τις εκδηλώσεις που γίνονται, σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, στη Θεσσαλονίκη και σας τις παρουσιάζουμε.


Αναλυτικά:

9:00

Σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση της Αστικής Δασοπονίας για την Προσαρμογή των Πόλεων στην Κλιματική Αλλαγή» για τους υπαλλήλους των Δήμων της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εκπαιδευτούν στη χρήση των εφαρμογών του ερευνητικού προγράμματος, στην αίθουσα του Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

10:30

Ο Δήμος Παύλου Μελά θα φιλοξενήσει στο κτίριο του Δημαρχείου την έκθεση φωτογραφικών έργων «Ελαιώνας/Zeitenlik. Ιεροσπουδαστήριο Μονής Λαζαριστών» με την επιμέλεια του Σπύρου Λαζαρίδη, από σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου (τα εγκαίνια στις 10.30 π.μ.) μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2015. Η έκθεση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012.

12:00

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου.  
Συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Σπύρος Πέγκας και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις που αφορούν την καινοτομία, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη δικτύωση με την ΕΕ, Σίμος Μπενσασσών.

12:30
Συνέντευξη Τύπου, στη Μονή Λαζαριστών, για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος της φετινής διοργάνωσης.
18:00

Εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος – ΣΒΒΕ, με τίτλο: «Εξαγωγικές Πιστώσεις & Εξωστρέφεια», στην αίθουσα “Crystal”, του PORTO PALACE .
Χαιρετίζει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος – ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης. Ομιλητές: Θεμιστοκλής Καλπακτσόγλου, Πρόεδρος Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων  - ΟΑΕΠ, Μαρία Παπαζαρκάδα, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια, Atradius Credit Insurance N.V., Βασίλης Χριστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Euler Hermes Hellas. Συντονίζει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μητράκης.

18:30
Εσπερινός και Ιερόν Ευχέλαιον για την πνευματική προετοιμασία της Εορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού Επισκόπου Κριμαίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Χαριλάου.

20:30
Θεατρική παράσταση με τίτλο «Εθνικότητά μου, το Χρώμα του Ανέμου» από τη θεατρική ομάδα «ΚΟΥΚ» του Γ.Ν.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, στην αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.