Επιλέξαμε κάποιες από τις εκδηλώσεις που γίνονται σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, στη Θεσσαλονίκη και σας τις παρουσιάζουμε:


Αναλυτικά:

09.30

Διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «παρουσίαση προγραμμάτων αγωγής υγείας και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης» την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Ιουνίου  2015,   με θεματικά εργαστήρια, παραστάσεις χορού και θεάτρου, εκθέσεις φωτογραφίας, αφίσας και κατασκευών και με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία της Θεσσαλονίκης. Το  διήμερο διοργανώνει η 4η Δημοτική κοινότητα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στον αύλειο χώρο και στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας (Κλεάνθους 57 - φωτογραφία), από τις 9.30 έως τις 13.30 και από τις 17.30 έως τις  19.30. Το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

19:30

Εκδήλωση λήξης των δύο εκπαιδυτικών εργαστηρίων με τίτλο: «Σεμινάρια φωτογραφίας από το Νώντα Στυλιανίδη» και «Εργαστήριο δημιουργικής γραφής και εικαστικής εκφρασης για ενήλικες», στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών (Αγίου Δημητρίου). Εκδήλωση στο πλαίσιο της έκθεσης «Τιμή στον Τεριάντ». 

20:00

Εκδήλωση «Ένας περίπατος στη μετανάστευση», σε συνεργαία με το Ινστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης, στην Προβλήτα 1, έξω από το Μουσείο Φωτογραφίας, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Οργάνωση από την «Parallaxi – Η Θεσσαλονίκη αλλιώς».

20:30
Συνεδρίαση της Α Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, στα γραφεία Προξ.Κορομηλά 36.