Στους δρόμους ξαναβγαίνουν οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ. και η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στη βιομηχανία. "Μπροστά στο φάσμα της ανεργίας και της εξαθλίωσης" ετοιμάζουν δράσης γνωστοποίησης του θέματός τους.

Όπως υπογραμμίζουν, έχουν σηκώσει στις πλάτες τους έναν μεγάλο και πολύχρονο αγώνα να κρατήσουν το εργοστάσιο της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής ανοιχτό, μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Καταγγέλλουν την πρώην εργοδοσία ότι "προβάλλει για μια ακόμη φορά αξιώσεις για περάσει το εργοστάσιο σε πώληση και διάλυση, χωρίς να αναλαμβάνει καμιά ευθύνη για τα χρέη της", αλλά και "κρατικούς λειτουργούς", τους οποίους χαρακτηρίζουν "συμμάχους της".

Ως πρώτη αντίδραση αποφάσισαν να δώσουν συνέντευξη τύπου για να ενημερώσουν την κοινωνία "για το τι συμβαίνει πραγματικά στον αγώνα της ΒΙΟ.ΜΕ". Επίσης, την Παρασκευή 20/3 από τις 11.00 το πρωί, στο Άγαλμα Βενιζέλου στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, διοργανώνουν ανοιχτή διάθεση αλληλέγγυων προϊόντων. Τέλος, τη Δευτέρα 23/3 από τις 9  το πρωί, θα πραγματοποιήσουν στον ίδιο χώρο συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δείτε περισσότερα με κλικ εδώ κι εδώ.