Ακόμη μία σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος συνέτριψε τη Ζάκυνθο με 5-0 κι έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.



Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το 59’, όταν ο Λέκκας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Από εκεί κι έπειτα ο Απόλλων ήταν καταιγιστικός ή αν προτιμάτε η Ζάκυνθος κατέρρευσε με αποτέλεσμα το 0-0 να γίνει… 5-0 μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Στο 64’ έπειτα από σέντρα του Χατζηλιάδη, ο Φιγκερόα με πλασέ «άνοιξε» το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καράμπελας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Πολίτη και πέτυχε το 2-0.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Κωστούλας, ο οποίος στο 73’ και στο 80’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Βασίλη Παπαδόπουλο στο 87’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ακασού (73’ Μπαμπά), Παναγιωτούδης, Καράμπελας, Φιγκερόα (79’ Β. Παπαδόπουλος), Τσούτσης (54’ Κωστούλας), Αναστασίου

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ακίνο): Πολίτης, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης (69’ Πλαβούκος), Νόνης, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Πέττας (55’ Μπλέτσας), Λέκκας, Ευθυμιάδης, Κρολ, Βαρέλα (81’ Πιτταράς).
__________________________________________________________________________________
από το thessports.gr