Να πρυτανεύσει η λογική έναντι του θυμού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

Στην προεκλογική του ομιλία στην Καλαμαριά, ο κ. Ορφανός τόνισε ότι η ψήφος στη ΝΔ συνεπάγεται σταθερότητα για το μέλλον της χώρας. «Ο φόβος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά που υποστηρίζει περί χρεοκοπίας και εσωτερικού δανεισμού», δήλωσε ο κ. Ορφανός και επισήμανε πως στα δυόμισι χρόνια της θητείας της η κυβέρνηση κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα μέσα από δύσκολα μονοπάτια και να την φέρει στην εκτός μνημονίου εποχή.

«Πετύχαμε να θωρακίσουμε την πατρίδα μας απέναντι σε δυνάμεις, οι οποίες είχαν διαλέξει να κερδίσουν από την πτώση της και ειδικότερα, στην έξοδό της από την Ευρώπη», τόνισε ο κ. Ορφανός και αναφέρθηκε στις δράσεις του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης (ΥΜΑΘ).

«Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου 3908/2011, εγκρίναμε 245 επενδυτικά προγράμματα, συνολικής επιδότησης 630 εκατ. ευρώ, μέσω των οποίων θα δημιουργηθούν 5.000 νέες θέσεις εργασίας στον τουρισμό, τη μεταποίηση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ενώ εξασφαλίσαμε και το ποσό του ενός εκατ. ευρώ για να ανακαινιστούν 12 μεθοριακοί σταθμοί», υπογράμμισε ενώ, όσον αφορά την Καλαμαριά, σημείωσε ότι το ΥΜΑΘ εκπόνησε μελέτη για την προστασία της παραλιακής της ζώνης.

«Θα συνεχίσω να παλεύω για ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο θα δίνει διέξοδο στην πατρίδα μας», δήλωσε ο κ. Ορφανός.