Σενάριο για το… Criminal Minds θυμίζει το θρίλερ που έζησε 34χρονη πόρνη στη Θεσσαλονίκη!


Την άτυχη γυναίκα βρήκε διερχόμενος οδηγός, δίπλα σε αρδευτικό κανάλι, το πρωί της 7 Δεκεμβρίου 2014, στη διασταύρωση Βαλτοχωρίου. Ειδοποίησε ασθενοφόρο και η 34χρονη μεταφέρθηκε, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα, στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί ειδοποίησαν, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, την αστυνομία. Πέντε μέρες μετά, η νεαρή γυναίκα είχε συνέλθει και ήταν σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς. Έτσι, τους εξιστόρησε το τι της συνέβη:

Όπως είπε, έκανε πεζοδρόμιο, στην οδό Γιαννιτσών. Μπροστά της σταμάτησε νεαρός φορτηγατζής, που της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά. Εκείνη δέχτηκε, καθώς τα χρήματα που έδινε ο νεαρός ήταν αρκετά κι ανέβηκε στο φορτηγό του.
Ο νεαρός την οδήγησε σε ερημική περιοχή του Δενδροποτάμου. Εκεί έβγαλε έναν μεταλλικό σωλήνα κι άρχισε να τη χτυπά με μανία στο κεφάλι! Στη συνέχεια, καθώς πίστευε ότι ήταν νεκρή, την πέταξε στο αρδευτικό κανάλι κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί, με βάση την περιγραφή που είχε δώσει η 34χρονη, άρχισαν τις έρευνες. Φαινόταν να βαδίζουν στα τυφλά, καθώς η γυναίκα δεν είχε συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος όταν ειδοποιήθηκαν από συναδέλφους τους στην Αθήνα, ότι είχαν στα χέρια τους το δράστη!

Πρόκειται για 27χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει! Όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, ομολόγησε πως το έκανε από τύψεις, επειδή είχε σκοτώσει (όπως πίστευε) μία πόρνη!

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό του, εντοπίστηκε ένας μεταλλικός σωλήνας, τον οποίο, όπως ομολόγησε, χρησιμοποίησε για να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα.

Ο συλληφθείς προσήχθη στη Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.