Δηκτικά αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την επισήμανση που του έκαναν δημοσιογράφοι ότι δεν αποκλείεται να ανακοπεί η συνταγματική αναθεώρηση λόγω εκλογών...


Όταν, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε αν θα προχωρήσει η συνταγματική αναθεώρηση, ή μπορεί να ανακοπεί από εκλογές, απάντησε ως εξής: «Ποιες εκλογές; Έχετε τίποτα συνδικαλιστικές εκλογές; Εγώ, πάντως, δεν έχω...».

«Αν δεν προχωρήσει σήμερα η συνταγματική αναθεώρηση, νέο Σύνταγμα μπορεί να υπάρξει μόνο μετά το 2021. Είναι κρίμα να χαθούν κι άλλα χρόνια για πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολύ καιρό» τόνισε, νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς στην εισήγησή του στην επιτροπή της ΝΔ για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και ιδίως την αξιωματική αντιπολίτευση να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια, υπογραμμίζοντας ότι η ευκαιρία της αναθεώρησης του Συντάγματος δεν πρέπει να χαθεί.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός ζήτησε, η συλλογή των υπογραφών να αρχίσει από τώρα και εκτιμάται ότι ίσως και αύριο να κατατεθεί η πρόταση.