paok-veteranoi-04Εξέδρα… ηρώων απέκτησε η Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να τιμήσει το παρελθόν και την ιστορία της και δημιούργησε εξέδρα που θα φιλοξενεί τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ονομάστηκε... εξέδρα ηρώων!


Η απόφαση της ΠΑΕ ανακοινώθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα αντιπροσωπεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο τη ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη.
«Είναι μια κίνηση την οποία είχαμε αποφασίσει πριν από αρκετό καιρό και από τη στιγμή που τελείωσαν οι εργασίες εν μέσω μιας σειράς συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την ανεπίσημη συνάντηση προκειμένου να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας ότι εξακολουθούν να αποτελούν κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ και ότι η πόρτα του συλλόγου παραμένει ανοιχτή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης.

Ο χώρος στον 3ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας διαμορφώθηκε για τις ανάγκες των βετεράνων και θα μπορεί να φιλοξενεί 18 άτομα σε κάθε αγώνα. Μια κανονική αποστολή ενός αγώνα…


paok-veteranoi-02


Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του συνδέσμου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Φιλώτας Πέλλιος, ο Κούλης Αποστολίδης, ο Μιχάλης Μπέλλης, ο Απόστολος Σαββουλίδης, ο Γιώργος Σκαρτάδος, Κώστας Μαλιούφας, ο Δημήτρης Μίτογλου, ο Θέμης Καπουσούζης, καθώς επίσης και οι Κώστας Ιωσηφίδης, Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης.