vikelidis_01.jpg
Τεράστιο μπέρδεμα στον Άρη. Μπορεί οι θεσμικοί φορείς της ομάδας, στην πλειοψηφία τους, να τάσσονται ο ένας μετά τον άλλον υπέρ της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, όμως αυτός που θα δηλώσει τη συμμετοχή, είναι… η ΠΑΕ.

 

Με δεδομένη την άρνηση του Παναγιώτη Στεφανίδη να προχωρήσει σε αυτή την διαδικασία, ΑΣ και ΚΜΑ, ρώτησαν ΕΠΟ και Λίγκα αν, ως μεγαλομέτοχοι, μπορούν να ζητήσουν την ανάκληση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League. Η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική, ενώ διευκρινίστηκε πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο από το δ.σ. της ΠΑΕ...

Στην περίπτωση που ο Π. Στεφανίδης επιμείνει στην άρνησή του, η αντικατάστασή του μέσω του Ειρηνοδικείου φαντάζει μονόδρομος…

Τη Δευτέρα αποφασίζει ο ΑΣ Άρης

Σήμερα διεξήχθη νέο συμβούλιο, για να ληφθούν αποφάσεις. Μετά το σημερινό συμβούλιο, ο ΑΣ Άρης, με ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 21 Αυγούστου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο «Διακονία» με αποκλειστικό θέμα την πορεία και προοπτική της ΠΑΕ. Καθώς αναμένεται ότι, στην πρώτη Έκτακτη Γ.Σ. δε θα υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία, οι αποφάσεις θα ληφθούν στην επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα. Εκεί, απαρτία θα θεωρηθεί όσα μέλη κι αν εμφανιστούν.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του μηνός Αυγούστου 2014).

Ενωτικό το κλίμα λένε στην ΚΜΑ

ενωτικό κλίμα διαπίστωσε στον Αρη μετά από καιρό το μέλος του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Αρη, Λάζαρος Παπαδόπουλος, στη χθεσινή συνάντηση φορέων και οργανωμένων, γεγονός που τον κάνει να αισιοδοξεί.

Ο Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στον «Arena 89,4» αναφέρθηκε στην επικείμενη διάλυση της ΚΜΑ, την προσπάθεια στη Γ’ Εθνική και την ενότητα που είναι απαραίτητη.

«Ελπίζω η απόφαση μας να είναι αύριο η καλύτερη δυνατή. Το τέλος της Κοινωνίας Μελών είναι μια κοινή θέση των Αρειανών και είναι το πλήρωμα του χρόνου να διαλύσουμε το εγχείρημα και να πάμε στην μάνα μας. Κλείνουμε το κεφάλαιο ΚΜΑ και πάμε όλοι μαζί στο Α.Σ», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Υπέρ της Γ και ο Βένος

Ο Γιάννης Βένος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της επιλογής της Γ’ Εθνικής, χαρακτηρίζοντάς την πλέον ως τον μοναδικό δρόμο για τον Αρη, σε δηλώσεις του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Είναι μια εξέλιξη που περίμενε όλος ο κόσμος. Μπορεί να λέγαμε ‘να παίξει η ομάδα στη Β’ Εθνική’, αλλά όταν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είμαστε στάσιμοι εδώ και τρεις μήνες και τώρα βλέπουμε μία εξέλιξη. Μπορεί να μας πονάει να βλέπουμε τον Άρη στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αρη