liveris_samaras_kastelorizo_20140705_01.jpg
Με επιχειρηματίες πρώτου μεγέθους συναντήθηκε, το Σάββατο, στο πάρτι για τα 60α γενέθλια του ομογενή δισεκατομμυριούχου Άντριου Λιβέρη, στο Καστελόριζο, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

 

Μεταξύ των επιχειρηματιών που βρέθηκαν στο νησί για τα γενέθλια του Άντριου Λιβέρη ήταν ο γενικός διευθυντής της Coca Cola, ο διευθύνων σύμβουλος της ΙΒΜ, οι πλουσιότεροι επιχειρηματίες της Αργεντινής και του Μεξικού, Αμερικανοί πολυεκατομμυριούχοι και πολλοί Ευρωπαίοι.

samaras-xatzid-axladiotis-kastelorizo_20140705_02.jpg

Ο Άντριου Λιβέρης, σύμβουλος του Ομπάμα, δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος της The Dow Chemical Company από το 2004 μαζί με άλλους τέσσερις διακεκριμένους επιχειρηματίες, είναι ιδρυτής του «Hellenic Initiative», μίας πρωτοβουλίας που δημιουργήθηκε με σκοπό τη στήριξη της Ελλάδας και τη βελτίωση της εικόνας της σε διεθνές επίπεδο. Το 2012 για την προώθηση του ίδιου σκοπού βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον Μπιλ Κλίντον.

Τον κ. Σαμαρά συνόδευε η σύζυγός του, Γεωργία.

Ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία για μια βουτιά στα καταγάλανα νερά του Καστελόριζου και για μια σύντομη βόλτα στα σοκάκια του νησιού. Συναντήθηκε και μίλησε με κατοίκους του Καστελόριζου.