Ανήλικη μαθήτρια στην Ιαπωνία σκότωσε και ακρωτηρίασε το άψυχο σώμα της συμμαθήτριάς της. >>>

Μια 16χρονη Ιαπωνέζα μαθήτρια συνελήφθη στην περιοχή Sasebo, στο Ναγκασάκι, με την κατηγορία της δολοφονίας της 15χρονης συμμαθήτριάς της, Aiwa Matsuo. Η αστυνομία μάλιστα επιβεβαίωσε πως η δράστης όχι μόνο δολοφόνησε την άτυχη κοπέλα, αλλά και διαμέλισε το σώμα της.
Το όνομα της δολοφόνου, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς είναι ανήλικη, ωστόσο από πληροφορίες φαίνεται, πως αφού χτύπησε το θύμα επανειλημμένα με ένα βαρύ αντικείμενο στη συνέχεια το στραγγάλισε.
Η αναζήτηση της άτυχης κοπέλας ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο. Το θύμα θα επισκεπτόταν κάποιους φίλους, ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής. έτσι η οικογένειά της ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ανακάλυψε το πτώμα της την Κυριακή, στο διαμέρισμα της δολοφόνου, χωρίς ωστόσο να βρουν τα "σύνεργα", του νοσηρού εγκλήματος.
Η δράστης επιβεβαίωσε στην αστυνομία, ότι ενήργησε μόνη της.και παραδέχτηκε ότι διαμέλισε το σώμα της κοπέλας, αποκεφαλίζοντάς το, ενώ του έκοψε και το αριστερό του χέρι.
Φίλοι και γνωστοί της δολοφόνου κάνουν λόγο για μια κοπέλα πανέξυπνη, αλλά με μεγάλες μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της.
Ο διευθυντής του σχολείου εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός αυτό και πρόσθεσε ότι δεν είχε πέσει στην αντίληψή του κάποια κόντρα μεταξύ των δύο κοριτσιών.