treno_sidirogrammes_01.jpg
Κλειστή για περισσότερες από δύο ώρες έμεινε το πρωί η σιδηροδρομική γραμμή Κιλκίς - Σερρών λόγω νταλίκας που βγήκε από την πορεία της και «δίπλωσε» πάνω στις ράγες, μεταξύ των χωριών Ομαλού και Θρακικού.

Λόγω του ατυχήματος στην περιφερειακή οδό Κιλκίς-Προμαχώνα, από την οποία διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή, ο ΟΣΕ χρειάστηκε να διακόψει την πορεία επιβατικής αμαξοστοιχίας που εκείνη την ώρα εκτελούσε το δρομολόγιο Κιλκίς-Σερρών.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Ποροΐων, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και υπάλληλος του ΟΣΕ, ενώ στην απομάκρυνση της νταλίκας από το σημείο ακινητοποίησής της συνέδραμαν κάτοικοι της περιοχής, επιστρατεύοντας μεγάλα αγροτικά μηχανήματα.

Όλα έγιναν, όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα η φορτωμένη νταλίκα να γύρει στο ανάχωμα του δρόμου και να «διπλώσει» πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή. Ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων έδωσε κατάθεση για το συμβάν.