anastasiadis_paok_proetoimasia_20140712_01.JPG
Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο του παιχνίδι προετοιμασίας επί Ολλανδικού εδάφους, έμεινε ο Άγγελος Αναστασιάδης που δε θέλησε να μιλήσει για το ενδεχόμενο μεταγραφών.

Αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας λέγοντας: «Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους και αυτό είναι θετικό. Ακούν όσα λέμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι απλά τα πράγματα που ζητάμε ακόμη. Σε αυτόν τον τομέα, δηλαδή από τα βασικά που ζητάμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει επιτέλους να τα εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονο είπε πως: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σύμφωνα με ένα πλάνο που έχουμε δουλέψει. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε και κάναμε αρκετά μικρά λάθη τα οποία μπορούσαμε να πληρώσουμε. Στο πρώτο δεν ανησυχήσαμε από τον αντίπαλο, αντίθετα εμείς είχαμε φάσεις για γκολ. Στην παρούσα φάση θέλω να δω κάποια πράγματα στην αλλαγή συστημάτων, αυτό είναι το σημαντικό».

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο μεταγραφών σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε αυτά τα παιδιά, εγώ είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτό το πράγμα, να δουλέψω».